E-learning tartalmak szolgáltatása egyéni felhasználók számára

 

Az alábbiakban egyéni felhasználók – magánszemélyek és vállalatok/intézmények egyéni munkatársai – számára talál útmutatót a rendszer és a benne elérhető tartalmak használatával kapcsolatban.

E-learning tartalmak szolgáltatása egyéni felhasználók számára

Fontos tudnivalók

Elektronikus tananyagaink interneten keresztül történő időszaki hozzáférése a nyitó oldalunkon felsorolt listában szereplő árakon vásárolhatók meg. A megadott összegek bruttó árak (27%-os áfával együtt értendők).
A bankkártyás fizetésről elolvashatja az OTP Bank tájékoztatóját.
A felhasználás módjáról és egyéb feltételekről az alábbiakban és a Jogi információk lapokon talál részletes leírást.

Ha esetleg probléma merülne fel a videók, animációk lejátszásával, itt kaphat segítséget.

Amennyiben vállalati/intézményi megrendelőként nagyobb számú munkavállalónak kíván tananyag hozzáférést biztosítani, illetve szeretne a rendszerben saját tananyagot elhelyezni, ajánljuk figyelmébe az Intézményi e-learning megoldásaink lapunkon bemutatott szolgáltatásainkat.

Online oktatóanyagok

Iskolánk számos multimédiás oktatóanyaggal rendelkezik, melyeket a LearningAge Elektronikus Oktatási Keretrendszerünk segítségével, digitális formában biztosítjuk. A multimédiás oktatóanyagok a szöveges-képes tartalmakon túl filmeket, interaktív animációkat tartalmaznak.

Infó

Az oktatóanyagok a weboldalon keresztül hozzáférhetők a megadott ideig,
nem letölthetők, CD-n nem vásárolhatók meg.

Oktatóanyagok
 
A felhasználás módja

Learningage.hu portálunkon elsősorban egyéni felhasználók számára szolgáltatunk különféle elektronikus oktatási tartalmakat. Az egyéni felhasználó kategóriába a magánszemélyeken kívül beleértjük egy-egy vállalat vagy egyéb intézmény munkavállalóját is, akinek például a munkáltatója vásárolja meg a tananyag hozzáférést.

A tananyagok kizárólag időszaki hozzáférésre vásárolhatók meg, és csak az adott felhasználót képviselő természetes személy képzésére. A szolgáltatás díját a természetes személyen kívül más is kifizetheti, például egy hozzátartozó vagy munkáltató. A tananyagok csak a LearnigAge rendszerben hozzáférhetők, interneten keresztül - tehát nem tölthetők le és nem vásárolhatók meg CD-lemezen.

Az egyéni felhasználó által a LearningAge rendszerben elérhető tartalmak más felhasználó számára sem részben, sem egészben nem ruházhatók át. Ezen felül az egyéni felhasználó a tartalmakat nem használhatja sem más felhasználó, sem a saját maga által végzett képzési tevékenység támogatására: például előadóként nem használhatja prezentációihoz.

A felhasználás módja
 
Akció

Tilos a tartalmak részben vagy egészben történő másolása és a fentiekben leírt módon történő egyéb felhasználása.
Egyéb jogi feltételeinkről a Jogi információk lapunkon tájékozódhat.

 
Az elérhető tananyagokról

A tananyagok a learningage.hu portál nyitólapjáról elérhetők el. A LearningAge rendszerben elérhető egyéni felhasználók számára szóló tananyagok célja a személyes és társas kompetenciák fejlesztése és a felgyorsult, állandóan változó világunk kihívásaihoz való rugalmas alkalmazkodás elősegítése. Tananyagkínálatunk folyamatosan bővül, a felhasználóinktól érkező igények alapján újabb és újabb e-learning tartalmakat helyezünk el a rendszerben.

Az elérhető tananyagokról
Vásárlás előtti kipróbálás lehetősége – demo tananyagok

A regisztráció előtt mindenképpen javasoljuk a szabadon hozzáférhető Demo tananyagok kipróbálását. Így meggyőződhet arról, hogy az Ön számítógépe és internetkapcsolata alkalmas-e oktatási tartalmaink használatához. Amennyiben több helyszínen és/vagy több különböző gépről használná a tartalmakat, a kipróbálás minden lehetséges variációban célszerű. A próbák során azt is eldöntheti, hogy tananyagaink stílusa, ütemezése és használati módja alkalmas-e az Ön számára hatékony tanulásra.

A rendszer használatbavétele egyéni felhasználóknak

A rendszer teljes értékű használata belépést követően lehetséges. A legkényelmesebb és legkedvezőbb a Facebook belépéssel történő használati mód. Ennek részleteiről itt talál leírást.

Amennyiben nem tud, vagy nem kíván Facebook belépést használni, a hagyományos regisztrációs folyamatot követően tud belépni a rendszerbe. 

Fizetős tananyagok

Bármilyen – Facebook vagy normál regisztráció alapján történt – belépést követően a fizetős tananyagokhoz történő hozzáférés megvásárolható. A választott anyagok Kosárba kerülnek, majd webáruházunkban a szokott módon lehetőség van a tranzakció lebonyolítására. Lehetséges fizetési módok: átutalás vagy a banki szolgáltatónk által biztosított azonnali bankkártyás fizetési lehetőség. Átutalás esetén a tananyaghoz való hozzáférés a banki napon belül néhány óra, bankkártyás fizetés esetén azonnali. A számlát a LearningAge portál üzemeltetője, a Prostep Consulting Kft. állítja ki. A cégről részletes információkat a Céginformációk menüpontban talál.

A LearningAge rendszer viszonteladóinak listája ezen a weboldalon található.