Énhatékonyság, siker, kooperáció Melyek a munkaerő-piaci ,,puha faktorok"? Mi tesz bennünket sikeressé egy munkahelyen? Hogyan aknázzuk ki bennünk rejlő képességeinket?

Énhatékonyság, siker, kooperáció

Vajon mi tesz bennünket eredményesebbé az életben? Hogyan lehetünk elégedettebbek, sikeresebbek, boldogabbak szakmai- és magánéletünkben? Hogyan építhetjük saját személyiségünket? Hogyan tehetjük értékesebbé közösségeinket? Önismeret, érzelmi intelligencia és minőségi társas kapcsolatok a kompetenciák tükrében.

Kattintson ide a demo megtekintéséhez!

1. Bennünk rejlő képességeink

1. Bennünk rejlő képességeink
Képességeink velünk születtek, ám lehetőségünk van ezeket folyamatosan fejleszteni és készséggé formálni. Hogyan épül fel a soft skillek rendszere?

Lecke: 1. Bennünk rejlő képességeink

Leírás : Képességeink velünk születtek, ám lehetőségünk van ezeket folyamatosan fejleszteni és készséggé formálni. Hogyan épül fel a soft skillek rendszere?
Kattintson ide a demo megtekintéséhez!

9. Az énhatékonyság

9. Az énhatékonyság
Vajon úgy élünk, ahogy valóban szeretnénk? Minden képességünket kiaknázzuk? Életünket kézben tartjuk? Társas kapcsolatainkat harmonikusan működtetjük?

Lecke: 9. Az énhatékonyság

Leírás : Vajon úgy élünk, ahogy valóban szeretnénk? Minden képességünket kiaknázzuk? Életünket kézben tartjuk? Társas kapcsolatainkat harmonikusan működtetjük?
Érdeklődjön

2. Soft skillek a munkában

2. Soft skillek a munkában
A szakmai tudáson kívül milyen kompetenciákra van szükségünk a munkahelyen? Személyes és társas kompetenciáink a rugalmasságtól a kapcsolatteremtésig.

Lecke: 2. Soft skillek a munkában

Leírás : A szakmai tudáson kívül milyen kompetenciákra van szükségünk a munkahelyen? Személyes és társas kompetenciáink a rugalmasságtól a kapcsolatteremtésig.
Érdeklődjön

3. Az önismeret

3. Az önismeret
Ha ismered önmagad, nyitott előtted a fejlődés lehetősége. Melyek az énkép szintjei? Az önismeret és az énhatékonyság kapcsolata. Személyiségtípusok és viselkedés.

Lecke: 3. Az önismeret

Leírás : Ha ismered önmagad, nyitott előtted a fejlődés lehetősége. Melyek az énkép szintjei? Az önismeret és az énhatékonyság kapcsolata. Személyiségtípusok és viselkedés.
Érdeklődjön

4. A motiváció

4. A motiváció
Mi ösztönöz bennünket a mindennapokban? A teljesítmény, a hatalom vagy a szeretet iránti vágy? Az élmények keresése? Motivációs elméletek.

Lecke: 4. A motiváció

Leírás : Mi ösztönöz bennünket a mindennapokban? A teljesítmény, a hatalom vagy a szeretet iránti vágy? Az élmények keresése? Motivációs elméletek.
Érdeklődjön

5. A sikeres együttműködés

5. A sikeres együttműködés
Csapatjáték, közösségi szellem, együttműködés. Miért nem működhet egy cég kooperáció nélkül? Emberismeret és minőségi társas kapcsolatok.

Lecke: 5. A sikeres együttműködés

Leírás : Csapatjáték, közösségi szellem, együttműködés. Miért nem működhet egy cég kooperáció nélkül? Emberismeret és minőségi társas kapcsolatok.
Érdeklődjön

6. A konfliktusok

6. A konfliktusok
A konfliktusok életünk természetes velejárói. Mi okozhat konfliktust egy közösségben? Mikor ártalmas egy konfliktus és mikor hasznos?

Lecke: 6. A konfliktusok

Leírás : A konfliktusok életünk természetes velejárói. Mi okozhat konfliktust egy közösségben? Mikor ártalmas egy konfliktus és mikor hasznos?
Érdeklődjön

7. Konfliktusmenedzsment

7. Konfliktusmenedzsment
Építő és destruktív konfliktusok. Viselkedés konfliktushelyzetben. Hogyan kezeljük a konfliktusokat?

Lecke: 7. Konfliktusmenedzsment

Leírás : Építő és destruktív konfliktusok. Viselkedés konfliktushelyzetben. Hogyan kezeljük a konfliktusokat?
Érdeklődjön

8. Az érzelmi intelligencia

8. Az érzelmi intelligencia
Érzelmeinknek komoly befolyása van eredményességünkre. Hogyan fordíthatjuk negatív érzelmeinket pozitívba? Mit jelent az érzelmi intelligencia fogalma?

Lecke: 8. Az érzelmi intelligencia

Leírás : Érzelmeinknek komoly befolyása van eredményességünkre. Hogyan fordíthatjuk negatív érzelmeinket pozitívba? Mit jelent az érzelmi intelligencia fogalma?