Kommunikáció az ügyfélkapcsolatokban Alapozó kommunikációs és személyiségfejlesztő tréning ügyfélszolgálati és kereskedelmi területen dolgozó munkatársak számára.

Kommunikáció az ügyfélkapcsolatokban

Mitől lesz hatékony a kommunikációnk? Milyen nem verbális jelzésekre figyeljünk a beszélgetések során? Mi jellemzi az üzleti kommunikációs helyzeteket? Melyek a jó hangulatú tárgyalás ismérvei? Az agresszió- és manipulációmentes kommunikáció. Az ügyfelek személyiségtípusának megfelelő kommunikációs stílus.

Kattintson ide a demo megtekintéséhez!

5. Asszertív kommunikáció

5. Asszertív kommunikáció
Hogyan kommunikáljak hatékonyan? Nyíltság, célorientáltság és határozottság: az asszertív érdekérvényesítés technikái az üzletben és a magánéletben.

Lecke: 5. Asszertív kommunikáció

Leírás : Hogyan kommunikáljak hatékonyan? Nyíltság, célorientáltság és határozottság: az asszertív érdekérvényesítés technikái az üzletben és a magánéletben.
Kattintson ide a demo megtekintéséhez!

9. Az ügyfelek személyiségtípusai

9. Az ügyfelek személyiségtípusai
Milyen típus az ügyfelem, tárgyalópartnerem? Domináns? Barátságos? Nyugodt vagy kimért? Milyen kommunikációs stílus lesz a nyerő? Személyiségtípusok.

Lecke: 9. Az ügyfelek személyiségtípusai

Leírás : Milyen típus az ügyfelem, tárgyalópartnerem? Domináns? Barátságos? Nyugodt vagy kimért? Milyen kommunikációs stílus lesz a nyerő? Személyiségtípusok.
Érdeklődjön

1. A kommunikáció alapjai

1. A kommunikáció alapjai
Mit jelent a kommunikáció? A kommunikáció résztvevői és tényezői. Hogyan kommunikáljunk úgy, hogy a másik fél valóban megértsen bennünket?

Lecke: 1. A kommunikáció alapjai

Leírás : Mit jelent a kommunikáció? A kommunikáció résztvevői és tényezői. Hogyan kommunikáljunk úgy, hogy a másik fél valóban megértsen bennünket?
Érdeklődjön

2. A nem verbális kommunikáció

2. A nem verbális kommunikáció
Kommunikációnk javarészt nem szavakon keresztül zajlik. Tudatosítjuk-e, mit üzen a testünk a beszélgetőpartner felé? Hallgatunk-e megérzéseinkre?

Lecke: 2. A nem verbális kommunikáció

Leírás : Kommunikációnk javarészt nem szavakon keresztül zajlik. Tudatosítjuk-e, mit üzen a testünk a beszélgetőpartner felé? Hallgatunk-e megérzéseinkre?
Érdeklődjön

3. Üzleti kommunikáció

3. Üzleti kommunikáció
Az értékesítés célja. A kétoldalú értékteremtés. Mit szeretne a vásárló? A személyes ajánlás ereje. A meggyőzés eszközei, a disszonancia kezelése.

Lecke: 3. Üzleti kommunikáció

Leírás : Az értékesítés célja. A kétoldalú értékteremtés. Mit szeretne a vásárló? A személyes ajánlás ereje. A meggyőzés eszközei, a disszonancia kezelése.
Érdeklődjön

4. Kommunikáció az értékesítés során

4. Kommunikáció az értékesítés során
Értékesítés lépésről lépésre: nyitás, empatikus igényfeltárás, informálás, érvelés, zárás. Mit jelent a keresztértékesítés? Hogyan kezeljük a kifogásokat? Hogyan zárjunk?

Lecke: 4. Kommunikáció az értékesítés során

Leírás : Értékesítés lépésről lépésre: nyitás, empatikus igényfeltárás, informálás, érvelés, zárás. Mit jelent a keresztértékesítés? Hogyan kezeljük a kifogásokat? Hogyan zárjunk?
Érdeklődjön

6. Az én-üzenet

6. Az én-üzenet
Hatékony kommunikáció agressziómentesen és manipuláció nélkül. Hogyan érjük el céljainkat úgy, hogy mindenki elégedett legyen?

Lecke: 6. Az én-üzenet

Leírás : Hatékony kommunikáció agressziómentesen és manipuláció nélkül. Hogyan érjük el céljainkat úgy, hogy mindenki elégedett legyen?
Érdeklődjön

7. Tárgyalástechnika

7. Tárgyalástechnika
Hogyan tárgyaljunk sikeresen? A tárgyalás fogalma, típusai, menete, fázisai. Tárgyalási stratégiák. Hogyan készüljek fel egy fontos tárgyalásra?

Lecke: 7. Tárgyalástechnika

Leírás : Hogyan tárgyaljunk sikeresen? A tárgyalás fogalma, típusai, menete, fázisai. Tárgyalási stratégiák. Hogyan készüljek fel egy fontos tárgyalásra?
Érdeklődjön

8. Ügyfélszolgálati kommunikáció

8. Ügyfélszolgálati kommunikáció
Mit szeretne az ügyfél? Hogyan segíthetjük elő elégedettségét? Mit jelent az ügyfélközpontúság? Mikor vagyok hatékony az ügyfélkapcsolatokban?

Lecke: 8. Ügyfélszolgálati kommunikáció

Leírás : Mit szeretne az ügyfél? Hogyan segíthetjük elő elégedettségét? Mit jelent az ügyfélközpontúság? Mikor vagyok hatékony az ügyfélkapcsolatokban?