Betöltésre váró álláshelyeink

A LearnignAge portál tulajdonosa és üzemeltetője a Prostep Consulting Kft. az alábbi álláshelyek betöltésére keres jelentkezőket. Amennyiben érdeklődik a meghirdetett pozíciók iránt kérjük küldje el önéletrajzát központi e-mail címünkre, melyet cégünk elérhetőségeit tartalmazó oldalunkon talál.

Informatik oktató

Intézményi, céges megrendelésekre tartott kihelyezett tréningjeinkhez keresünk gyakorlott informatika oktatót főállásban (napi 8 óra).

Jellemzően 10-15 fős csoportokat oktatunk egyéni tematika alapján, főként a következő témakörökben: Microsoft Office programok (Word, Excel, PowerPoint, Access), Prezi. Budapesten és vidéken is oktatunk, gyakran viszünk laptopokat, projektort a tréningre. A tanítás mellett a fenti programokhoz kapcsolódó elektronikus oktatóanyagok fejlesztése, aktualizálása is a munka része.

Mindenképp szükséges:

  • Informatikai területen megszerzett felsőfokú végzettség (diploma)
  • Felnőttoktatási tapasztalat
  • B kategóriás jogosítvány és aktív vezetni tudás

Előnyt jelent az angol nyelvtudás.

Programozót keresünk

A meghirdetett programozói munkakör – ahová elhivatott kezdők jelentkezését is várjuk – részeként a cégünk saját tulajdonában lévő, komplex és korszerű szoftverrendszer továbbfejlesztése és karbantartásában kell közreműködni. A rendszer egy korszerű, akár felhő vagy hibrid felhő alapon is működni képes rendszer, ami a tudás gyártás és menedzselésére kínál hatékony megoldást cégünk és ügyfeleink számára.

A fejlesztés PHP, mySql, HTML5, JavaScript környezetben történik. A mindennapi munka során a fő feladat a rendszer folyamatos funkcionális továbbfejlesztése, új modulokkal való bővítése. Egyedi megrendelői igények alapján feladat lehet az ügyfél saját informatikai rendszerével történő integráció megvalósítása. A munkakör hosszú távú, mivel a feladat nem projekt alapú, hanem saját, nagy fejlődési lehetőséggel rendelkező szoftver fejlesztéséhez kapcsolódik. A programozási gyakorlat nem elvárás, de előnyt jelent. Fontosabbnak tartjuk az elhivatottságot, a gyors tanulási- és feladatok megoldásához kapcsolódó képességek erősségét.

Kreatív grafikus

Tehetséges és akár pályakezdő kreatív grafikust keresünk különféle digitális tartalmak előállításában való közreműködéshez. A mindennapi munka során jellemzően illusztrációk, animációs filmek, vagy videó anyagok grafikai kiegészítéséhez szükséges elemek gyártásában kell közreműködni, egy hatékony és jó hangulatú csapat részeként. Előnyt jelent animációs és videó vágási gyakorlat.

Szolgáltatásaink értékesítésének támogatására keresnünk németül és angolul kommunikálni képes, energikus marketing munkatársat. A betöltendő munkakör legfontosabb része a cég szolgáltatásainak külföldön történő bevezetésének támogatása. Ennek részeként a szolgáltatások bemutatását támogató tartalmaink idegen nyelvre történő fordításának megszerezése, valamit az érdeklődő partnerekkel történő előzetes egyeztetések a fő feladat. Szívesen látjuk pályakezdő érdeklődők jelentkezését is.

Narrátort keresünkOktatófilmek és ismeretterjesztő filmek készítéséhez narrátorokat keresünk időszakos jellegű munkára.
Jelentkezését hangmintával együtt várjuk. Kérjük az alábbi szöveget mondja fel:

1. A Hold

Nézz fel az égre egy tiszta éjjel és merülj el a hold látványában. Csupa titok és misztikum…

A Hold azonban jóval többet jelent bolygónk számára puszta romantikánál.

Különleges égi kísérőnk a Naprendszer egyik legnagyobb holdja. A Földdel gravitációsan kötött rendszert alkot. Tömege viszonylag jelentős a Föld tömegéhez képest, így komoly dinamikai hatást gyakorol rá.

Hold nélkül a Föld keringési síkja és a forgástengelye által bezárt dőlésszög néhány millió év alatt megváltozna, ami az időjárást kiszámíthatatlanná tenné. Holdunk tehát a klímát is stabilizálja amellett, hogy tömegvonzása hatására alakult ki az apály-dagály jelenség, amely az evolúció során elősegítette a szárazföldi életformák kialakulását.

2. Az arany

Az arany a nemesfémek királya. Igen ritka elem. Létrejöttéhez különleges körülmények szükségesek. Arany ugyanis csak nagy tömegű csillagok szupernóva-robbanásakor keletkezik, amikor a mag saját gravitációja alatt összeroppan. Bolygónkon becslések szerint csupán nyolc- tízezer köbméter található a csillogó nemesfémből.

A természetben ércásványokban vagy rögökben fordul elő. A kőzetekből cianidokkal oldják vagy higannyal választják ki. Az arany jól megmunkálható, ám kémiailag szinte kikezdhetetlen: nem korrodálódik, és a legtöményebb sósav sem oldja.