Tananyagok kis létszámú felhasználók számára

Ha intézményi felhasználóként csupán néhány munkatársa számára szeretne tananyagot biztosítani, azt a Tananyagok egyéni felhasználásra menüpont alatt kényelmesen megteheti. Ehhez a munkavállalónak a regisztrációt követően be kell lépnie a rendszerbe, majd kiválasztania az igényelt tananyagot. Amennyiben fizetős tananyag-hozzáférést választ, a tranzakcióról a költségtérítő intézmény számára igény szerint elektronikus vagy hagyományos számlát állítunk ki.

ananyagok kis létszámú felhasználók számára

Komplex multimédiás keretrendszer biztosítása

Nagyszámú saját felhasználó, illetve saját tananyagok gyártása esetén lehetőség van arra, hogy Ügyfeleink a LearningAge rendszer egy példányát saját intézményi portáljukba integrálják és önálló intézményi szolgáltató rendszerként használják.

Ebben az esetben plusz szolgáltatásként Ügyfelünk saját tananyagain felül a rendszerünkből elérhető valamennyi tananyagra kiterjesztett felhasználási lehetőséget kap. Ennek részleteiről Jogi információk lapunkon tájékozódhat részletesen.

A LearningAge intézményi/vállalati használati módja

A LearningAge egyedülálló informatikai szolgáltató rendszere komplex megoldást biztosít tudást hordozó elektronikus tartalmak előállítására és menedzselésére intézményi/vállalati környezetben. A rendszer előnye, hogy többféle módon képes a szervezet már meglévő informatika rendszerébe integrálódni és szerves részeként működni. A beüzemelést követően az intézmény komplett megoldást kap új tartalmak létrehozására és azok saját felhasználói felé történő szolgáltatására. A LearningAge rendszer legfontosabb tulajdonságait az alábbi kisfilmekből ismerheti meg.

 
 
 
 
 
 
 
Infó

Amennyiben további információkra van szüksége, megadott elérhetőségeinken állunk rendelkezésére.

 

E-learning tartalom gyártás

Ügyfeleink megrendelésére vállaljuk multimédiás elektronikus oktatási tartalmak fejlesztését. Az ilyen típusú tartalmak gyártásával kapcsoltban kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársunkkal a Céginformációk lapon található elérhetőségek valamelyikén. Multimédiás tartalomfejlesztési munkáink – animációk és filmek – néhány referenciája itt látható.